Tällä sivulla kerromme tarkemmin miten lentohuolto toimii ja mitä autollesi tapahtuu matkasi aikana.

Lentohuollon toteuttaa pääsääntöisesti Vantaanportin Autohuolto Oy, joka sijaitsee Jumbon pysäköintitilan välittömässä läheisyydessä (Virkatie 7 Vantaa, kts. www.vpah.fi).

Ruuhkatilanteissa apuna on samaan konserniin kuuluvat korjaamot: Suomenojan Autohuolto Oy, Malminkartanon Autohuolto Oy, Mosan Autohuolto Oy tai RJV-Autohuolto Oy.

Korjaamon tekemällä työllä ja osilla on aina vuoden takuu ja niistä vastaa korjaamo suoraan ilman välikäsiä oli huollon maksu suoritettu millä maksutavalla tahansa (maksutavoista myöhemmin lisää).

Pysäköintisi tapahtuu GoParking Oy:n pysäköintitiloissa (kts. www.goparking.fi) Kauppakeskus Jumbon pysäköintihallissa P5 osoitteessa Vantaaportinkatu 3 Vantaa. Kuljetus lentokentälle tapahtuu Kauppakeskus Jumbon pääovien edustalta nonstoppina 24/7. Pysäköintitilasta pääsee liukuportaita pitkin suoraan pääoville. Varaathan kuljetukseen 10-15 min johtuen lentokentän laajennustöistä. Kun pysäköit matkasi alkaessa, jätät autosi avaimet lentokenttäkuljetuksen toteuttavalle GoParking Oy:n autonkuljettajalle. Saat myös kuljettajalta lisätietoa tarpeen mukaan sekä voit kertoa mahdolliset lisätoiveet kuljettajalle.

Korjaamon edustaja noutaa autosi avaimet samaiselta kuljettajalta ja ajaa autosi korjaamolle (matka korjaamolle noin 1,2 km) ensimmäisenä arkipäivä matkasi alettua.

Huoltotyö aloitetaan samana päivänä kuin auto on noudettu.
Huoltotyön aikana autoon tehdään pyydetyt huolto-/korjaustoimet. Mahdollisiin lisätöihin ja muihin huomioihin liittyen olemme sinuun yhteydessä toivomallasi yhteydenottotavalla. Yhteydenottotapoja on sähköposti, whatsapp tai puhelinsoitto. Yhteydenotossa kerromme huomiomme sekä lisätöiden osalta selvitämme mistä lisätöistä on kysymys ja mitä lisätyöt maksavat. Joissain harvinaisemmissa erikoistapauksissa lähetämme sinulle soittopyynnön jos asiaa on vaikea ilmaista viestillä tai asia vaatii keskustelua. Yhteydenoton vastausajat riippuu matkasi pituudesta, lyhyellä matkalla vastausaika on lyhyempi. Ellemme saa vastausta, emme tee mahdollisia lisätöitä emmekä mitään toimenpiteitä, mitkä aiheuttaisivat lisäkustannuksia etukäteen sovittuun hintaan. Jos etukäteen tiedät että et pysty tai et halua vastata viesteihimme, voit halutessasi voit antaa meille etukäteen luvan korjata kaikki liikenneturvallisuuteen liittyvät tai muut viat jotka voivat pahentuessaan aiheuttaa vakavampia vaurioita. Tällöin on myös mahdollista sopia kattosumma korjauksille. Kaikkien kannalta helpointa on kuitenkin lupa etukäteen jokaisesta lisätyöstä erikseen. Kun lähetämme viestiä, kirjaamme siihen kaikki jo sovitut työt hintoineen sekä lisätyöt hintoineen eriteltynä sekä koko korjauksen loppusumma jos kaikki lisätyöt tehdään. Kerromme myös jos on jotain lisätöitä mitä emme ehdi matkasi aikana hoitaa, esim. varaosasaatavuuden vuoksi.

Huollon valmistuttua kuljetamme autosi takaisin pysäköintipaikalle ja luovutamme avaimet GoParking Oy:n autonkuljettajalle. Lisäksi lähetämme ilmoituksen sovitulla yhteydenottotavalla auton valmistumisesta ja tarkasta loppusummasta.

Kun sinut sitten noudetaan lentokentältä matkasi päätyttyä, autonkuljettaja luovuttaa sinulle autosi avaimet ja kertoo mistä auto löytyy.

Maksutavat:
Voit maksaa huollon ja pysäköinnin käteisellä tai kortilla GoParking Oy:n auton kuljettajalle. Maksusta saat maksutositteen ja erittellyn selvityksen korjaustoimenpiteistä. Halutessasi voit hoitaa maksun myös laskulla tai osamaksulla. Jos valitset tämän maksutavan, pyydämme sinulta sosiaaliturvatunnusta tilausvaiheessa luottotietojen tarkistusta varten. Laskulla on vähintää 14 vrk maksuaikaa. Osamaksu tulee aina automaattisesti 12 erässä, mutta sitä voi joustavasti muuttaa tai maksaa halutessa kokonaan vaikka ensimmäisen erän eräpäivänä. Laskulla maksaessa mitään lisäkuluja ei tule. Osamaksulla tulee käsittelykulut ja korot. Käsittelykulu ja korko voi vaihdella, siitä saat tarkempaa tietoa kysymällä huoltoliikkeestä. Tällä hetkellä (21.8.2019) käsittelymaksu on 2,90 eur. Jos maksat ensimmäisen erän eräpäivänä koko laskun, ainoaksi kuluksi jää yksi käsittelymaksu. Laskulla tai osamaksulla maksaessasi sinulta pyydetään allekirjoitus lasku-/osamaksusopimukseen, jolla hyväksytte laskun/osamaksun.